Jobb, jobb och litet nöje

Hela veckan har väckarklockan stått på en ganska okristlig väckningstid, måste ju vara så om man ska hinna 20 mil innan första besöket.
 
I morse var ingen klocka ställd. Vad händer? Jo, man vaknar ändå lika tidigt. Skönt då att kunna gå på toa och sen tillbaka till sängen och sova en stund till.
 
Som vanligt på fredagar så går större delen av dagen åt till att ringa, ringa för att boka för nästa vecka, ringa för att återkomma med besked av olika slag, fixa pappersarbete av olika slag och bokföring, till exempel, ligger fortfarande efter där..... får ta resten i morgon!
 
För fönstren här hemma var så alldeles in i grymhetens skitiga och har varit så sedan i somras. Några timmar på eftermiddagen ägnades åt några av dem och gardiner byttes ut.
 
Så vad händer när man sitter där nöjd med sig själv och ser vilken fantastisk skillnad det blev? Jo, det börjar regna! Ordentligt! Driver från väster och det fullkomligt sköljer ner på mina nyputsade fönster! Jaha.... OK....Jobb
 
När det senare höll upp kände jag att jag måste testa det här med att göra lönnlövsrosor. Har sett det på Facebook och nu ligger det ju en hel del blad från vår lönn på gräsmattan. Så ut och hämta lite blöta blad och börja vira. Det blev bara en ros innan matlagningsdags, men jag tycker den blev ganska OK. Blir nog fler i morgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0