Inne- och utefix

Oj, vilket väderomslag det blev! Från sensommar till kall höst på mindre än ett dygn. För vår del passerade vi gränsen nånstans mellan Uppsala och Gävle i söndags, men hade tur och slapp det värsta regnandet. Inte ens här hemma hade det kommit så mycket, det hade behövts, det är otroligt torrt här!
 
Natten som varit hade vi den första rejäla frosten med bara nollgradigt fortfarande vi 8-tiden på morgonen. Än är ju marken varm så det är ingen stor risk för halka. Som högst idag +8, men soligt och fint och såklart varmt i solen.
 
I går kväll verkade Telia ha något kardinalknas så vi hade ingen internetåtkomst förrän sent på kvällen. Genast ser man hur mycket annat man helt plötsligt hinner med. Såsom att äntligen byta soffklädsel exempelvis. Vi har normalt två som vi växlar mellan årstidsvis, men den gamla gav upp vid sista användningen och sprack i sömmarna. Ny har stått i sin förpackning och väntat ett bra tag, men tid har saknats (för mycket internet...?) Lite nya kuddfodral också och genast kändes det lite fräscht.
 
 
Den kan möjligtvis se rosa ut, soffan, men det är tunna röda och beiga ränder.
 
I morse efter nattens frost såg blasten på morötter och palsternackor i vårt lilla grönsaksland väldigt slokande ut så när jag kom hem i kväll drog jag upp det mesta av dem. Vi har ju tagit en del då och då, men med det lilla landet tycker jag det har blivit hyfsad utdelning.
 

Och så fick jag se hur det blir när man missar i gallringen!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0