Hipp hipp hurra!

Oj, oj, vad trötta vi har varit i veckan! VÄLDIGT många mil har det blivit och besöken har varit många. Måndag var jag i Hälsingland, tisdag i Ångermanland/Jämtland, onsdag ännu längre ner i Hälsingland och idag kortaste turen, bara till Härnösand och runt stan här. Det känns att det varit många veckor med mycket resor och jobb! Det är bara att konstatera att det sliter. Kommer ju att fortsätta så några veckor till innan en väldigt efterlängtad semestervecka!
 
Torsdagkvällar är alltid väldigt sköna kvällar; det är väldigt sälla några besök på fredagen. Jobb ska göras, bokas för nästkommande vecka och få ordning på alla papper. Det där med pappersarbete/bokföring ligger jag alltid efter med.... framför allt efter så här intensiva veckor med jobb och hemmafix så hamnar det i mappen "att  bokföra" så jag vet vad och var jag har att ta tag i. Tänker att på lördag när det blir halv storm kan det bli läge....
 
Men idag fyller kära maken år! Inget extremfirande, men han har fått favoritmaten; biff med potatisgratäng, en flaska Amarone kompletterade, en blombukett förgyllde bordet och en flaska Lafroigh får kittla gom och näsa!
 
 
Veckans höjdpunkt är förutom denna dag att våra "gubbs" blev klara med fasad och takbygge på den del av huset som var kvar! Så alldeles vansinnigt otroligt skönt! Nu är faktiskt hela fasaden åtgärdad! Inga bilder tagna på resultatet än, ställningen står ju fortfarande kvar, men ska kanske försöka ta några bilder i morgon. Det är lite svårt att se resultatet när ställningen "blurrar" bilden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0