Gillar läget!

Dagen började mulet med dimmoln som dragit in från havet som inte ligger så många kilometer härifrån. Kändes lite tungt med tanke på den underbara dagen i går och löftet SMHI gett om en likadan idag. Tanken var ju att fortsätta fixa med dammen mitt i den gassande solen i shorts och linne som igår - nytta med nöje!
 
Men - då får man tänka om! Så det blev målning. Vi har haft två fasadytor där locken inte kunde målas klart pga för kallt väder förra hösten efter det årets fasadbyte. Har tagit en bit i taget efter jobbet eftermiddagarna i veckan och det passade ju bra att ta den sista biten som ligger på norrsidan och alltså inte nås av solen. Är det ändå mulet så...
 
Men strax efter lunch kände sig solen tillräckligt stark för att orka torka upp dimmolnen och gjorde oss sällskap.
 
Så trots träningsvärk efter allt stenbärande/lyftande igår gav jag mig på det igen. Men det dröjde inte innan kroppen sa till mig att ´"hörru, det här blir liiite väl mycket", Men betydligt närmare någon slags färdigställande är den. Dammduken som legat en bra bit ut på gräsmattan är bortklippt och uppvikt, stenar har lagts ut för att hålla den stående. Men de har just bara lagts dit för att hålla den stående, det har inte funnits någon estetisk tanke i det. Det var där kroppen sa STOPP NU!
 
Men strax där innan fick jag en känsla av att vara betraktad, tittar upp och våra ögon möts.
 
 
 
Hen satt så snällt kvar medan jag gick och hämtade kameran och lät mig komma så här nära för en bild. Tolkar det som att hen gillar vår gemensamma damm!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0