Fantastisk lördag!

Vid tvåtiden i går eftermiddag var vi framme i storstan.  Strax efter oss kom barnbarnen med föräldrar, så vi möttes redan på parkeringen. Ebba hade somnat i bilen, men blev fort klarvaken när hon såg oss. Puss- och kramkalas utbröt där på parkeringen. Freja var också på ett strålande humör men som ettåring har hon ju såklart inte kommit fram till puss-och kramstadiet än.

Efter lite presentutdelning till alla som fyllt år gick vi en promenad till ett litet minizoo eller vad man ska kalla det, som en liten gård med kaniner, får, getter, katter, gris och hästar. Jätteskönt i det härliga sensommarvädret.

Förutom det så var nog den stora behållningen att se Freja som med outsinlig energi gick omkring själv. Ett år gammal och redan gått i ca 1,5 månad. Hon ville inte sitta i vagnen utan skulle absolut gå själv. Många sidospår blev det och mycket intressant hittade hon.

 

Sedan middag när Vickie och Sasha anslutit. Godaste älgsteken så klart med både för- och efterrätt, mycket prat och skratt och så barnen som jag tror trivdes nästan bäst av alla. Hela tiden någon att leka med eller sitta i knäet på.

 

Ebba slog nog sitt rekord och höll ut ända till klockan 23, på ren och skär vilja.
 
Vår tanke var att hälsa på dem idag också, men vi insåg att vi då skulle ta oss vatten över huvudet. Med 3,5 timmar hem och alla papper, pärmar och annat som ska hinnas med för att förbereda morgondagens jobb, så fick vi lov att bita i det sura äpplet och åka hem utan att stanna till hos dem. Men å andra sidan blev det många mysiga timmar i går!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0