Avkoppling

Äntligen fredag kväll! Vi har bastat och faktiskt badat! Det är kallt i kväll, bara ca 4 grader i luften så det kändes nästan ljummet att komma ner i vattnet. Men väldigt fort började det isa i benen, så det blev ett snabbdopp - hoppa upp och dyk ner, repeat och sen upp på land. Men så oerhört skönt!
 
Veckan har varit lite småjobbig. Haft lite svårt att somna på kvällarna i min ensamhet. Tror att grannen har byggt på sitt garage till sent på kvällarna för det har dunsat och dunkat efter jag lagt mig, ljudet har varit som om någon slagit i dörrarna i vårt andra hus här intill. Sådant som gör att man kommer upp till ytan, precis när man är på väg att somna. Och sen är det kört. När man väl somnar blir det ingen bra sömn.
 
Konferensandet med uppdragsgivaren var bra, gav det det skulle och dessutom träningsvärk. Det bowlades nämligen häromkvällen. Bowling är roligt, det är bara det att det är säkert tio år sedan sist. Betyder att man ska hitta stegen, hur man håller klotet, hur man siktar mm. När man väl har kommit så långt är det redan för sent, då börjar musklerna redan svikta och man tappar koncentrationen. Men som sagt, kul är det!
 
Inte bara kul utan underbart när kära maken kom, härligt också med det sköna sensommarvädret som varit hela veckan, hoppas det håller i sig hela helgen! Det är precis vad vi behöver för att koppla av och klara av att ladda om inför nästa vecka som också kommer att vara ganska krävande.
 
Hem på söndag, packa upp och packa om, sedan till Östersund måndag morgon. Många mil i bilen blir det....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0