Naprapatbesök

Har i väldigt många år haft en liten "spärr" i min ena axel. Tex när jag legat och solat med armarna ovanför huvudet har jag varit tvungen att ta hjälp av den andra handen/armen för att liksom lyfta ner armen, det har tagit emot och gjort ont att få ner den av egen kraft.
 
Är nog egentligen enda läget jag känt av det, och något till, men solläget inträffar ju inte så ofta tyvärr, så det har liksom inte varit något problem.
 
Tills för några veckor sedan, då det abrupt förvärrades och började bli svårt att även göra andra saker och ömmade där armen möter axeln.
 
Så idag har jag varit hos naprapaten. Tydligen är det en muskel som svullnat och som kläms under ett "axelben" när jag höjer armen. Blivit behandlad med först lite massage, sedan kändes det mer som misshandel.
 
Det här hittar jag när jag söker på nätet. http://impingement.nu/
 
Har även fått ett gummiband som jag ska använda att träna med och ska sedan tillbaka om ca 4 veckor. Det svåra nu blir ju att komma ihåg träningen.....
 
Riktigt höstruskväder idag, bilen som i söndags var ren och fin är nu efter två slaskdagar värre än den var. Å andra sidan är ett lager borta....
 
Det positiva är att vi börjat nedräkningen för semestern nästa vecka! Ska bli alldeles oerhört fantastiskt underbart skönt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0