Irriterande

Vi brukar ju lyckas ganska bra med att samordna våra resor, maken och jag, men nu har det "skitigt" sig. Han var tvungen att åka till  Östersund den här veckan, när jag är hemma och jag åker dit nästa vecka och då är han hemma. Lägg därtill förra veckan när jag var i Umeå, så kan man ju konstatera att vi inte för tillfället sliter ut varandra. Inte kul, men sånt är livet ibland. Bra ändå att vi KAN samordna för det mesta!
 
Emellanåt när luckan mellan två jobb-besök inte är tillräckligt stor att klämma in ett tredje, blir det ibland en sväng i närliggande affärer. I förra veckan blev det ett besök på Indiska vid ett sådant tillfälle. Sprang på en så fin blus som jag bara kände var min,
 
dessutom hade de 20% i hela butiken vilket gjorde att jag inte kunde motstå ett doftljus också. Har aldrig förut varit någon stor anhängare av doftljus. Har tyckt att de mest luktar dölja-doft-på-toa-produkt. Men på senare tid har jag svängt lite, det är ju såklart så även när det gäller dessa, att man får vad man betalar för. Så det här ljuset som då kostade 150:- före rabatten måste ju vara hyfsat, snyggt också, så OK.
 
Doften är helt OK, men det brinner bara ett hål rakt ner. Sånt irriterar mig. Betalar jag bra, vill jag ha bra grejer. Nu var jag tvungen att gräva bort en massa ljusmassa för att det skulle överleva alls, lågan orkade nästan inte längre.
 
 
Drygt hälften av ljuset bortgrävt, och visst, nu lyser det fint igen.....
 
 
Får väl använda det bortgrävda när jag gjuter nya ljus av stumpar, så får jag doft i dem också! Men...blir irriterad!
Och ja, jag vet, dagens I-landsbroblem....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0