Härligt många blir vi!!!!

När vi varit här i stugan har vi ju nu i en hel del år använt oss av mobilt bredband. Det har funkat ganska bra. Tills nu. Vet inte om det är någon förändring Telia gjort eller om det är tillfälligt. Tidigare har vi haft 3G, inte alltid med så  bra mottagning, men funkat bra. Nu är det något som heter EDGE, trots fem staplar på mottagningen så är det oerhört segt.
 
Försökte göra ett inlägg igår, men ingen bild lyckades bli uppladdad. Lade ner försöken till slut. Det kan bli något försök framöver att visa vad som hänt här.
 
I morgon avslutar vi vår härliga höstsemestervecka här och åker hem för att ta emot barn och barnbarn som alla kommer på fredag kväll.
 
Att sonen med familj skulle komma var planerat sen ganska länge, sedan anmälde döttrarna sin ankomst den ena efter den andra. Reaktionen när den första anmälde sin och sambons ankomst var nog inte den bästa "hur ska vi få plats?", med ett rum fortfarande under renovering? Men när jag fick tänka en sväng till inser man att, såklart funkar det!
 
När sedan dotter nummer två också anmäler sin och sambons ankomst känner man sig lite mer luttrad; skitkul! Ta med luftmadrasser! Ni får sova i vardagsrummet! Konstaterade att vi måste bygga ut matbordet; det är byggt för åtta personer och nu är vi tio. Då behöver vi också fler stolar till det, men det står nog ett par i lagårn, de tar vi!
 
Och så får det bli. Ser så alldeles VÄLDIGT mycket fram mot helgen! Det är länge sedan de alla var hos oss samtidigt och då fanns inte barnbarnen. Tycker att det är så värdefullt att få några dagar tillsammans allihop! Även om kön till den enda toan blir lång...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0