Blir bra det här!

Hemma igen, såklart härligt, förvånad över att alla blommor inne överlevt en vecka utan vatten och med högre temperatur inne än vi normalt brukar ha. Det var ju inte alls meningen att det skulle bli så varmt. Har inte haft element på än, utan eldat när det behövts. Men ska man vara borta en vecka är det ju trevligt om det inte är totalt utkylt när man kommer hem. Men lite svårt att veta vilken nivå elementen ska ställas på, och det blev lite för mycket. Å andra sidan känner man sig välkommen hem!
 
Lite vånda hade vi igår kväll över att lämna kära stugan med bastubad och annat trevligt. Byggnationerna har gått mycket snabbare än vi förväntat. Nu är även det randiga rummet färdigt, förutom att en taklampa ska upp (håller på att tillverka en) och en lådförvaring med galgstång lika som den i andra rummet.
 
Tyckte de vita gardinstängerna såg nakna och tråkiga ut, så det fick en liten snörboll på sig, blev bättre!
 

Hallen har fått panelbrädor på sig på tre väggar, den fjärde ska det byggas garderober på. När de blir vitmålade kommer det att bli kanonbra!
 
 
Det tråkiga taket ska också åtgärdas, men det får bli först till sommaren när det går att stå ute och måla. Men skåpen kommer att börja byggas på redan nästa resa dit upp! Så roligt och tillfredsställande att se ritningarna och idéerna jag haft och gjort bli verklighet. Och att det blir snudd på bättre än vi vågar tro! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0