Äntligen!!!!!!

Oj oj oj, vad vi har sett fram mot den här veckan som nu är i antågande! Höstens stora begivenhet, vårt andrum i höstens många, långa veckor med bara svarta arbetsdagar och inga extra små röda dagar; veckan före Allhelgonahelgen som sedan många år betyder en semestervecka för oss. Inte en solvecka söderöver, kunde blivit så om sommaren varit dålig, utan en vecka i stugan. Tomt i stugorna runt om, lugn och skönt. Få ta dagarna som de kommer, bygga och fixa vidare i ombyggnadsprojektet, basta, god mat och dryck, sova tills vi vaknar, kanske en extra lur på eftermiddagen. Kort sagt: kvalitetstid!
 
Snodde till oss en extra dag och är alltså redan här; ljuvligt, härligt skönt! Tyvärr verkar det som att vintern också är och hälsar på:
 
 
Tror ändå inte att det kommer att bli så mycket mer än några centimeter. Och det är OK.
 
I morgon ska vi till stan och leta ny soffa. I många år har vi ju haft en liten tvåsits samt ett par sköna fåtöljer. Nu när familjen växer så känns det viktigt med en soffa som rymmer fler. Även om man vill ha sol, värme och altanhäng på sommaren när folk kommer och hälsar på, så ser ju inte alla sommardagar ut så, dessvärre. Då känns det bra att rymmas inomhus också!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0