This is it!

Lördag kväll och strax dags för ännu en sejour i bastun. Är fortfarande så fascinerad över att den där lilla oisolerade byggnaden går att använda vid den här tiden på året! Det var inte vad vi trodde när vi byggde den. Då var siktet inställt på att kunna sitta där under sommaren och titta på vattenglittret från sjön. Resten av året var vi inställda på den lilla bastun inne i huset.
 
Men, i skrivande stund kommer nu maken och talar om att bastun strax är uppe på 90 varma sköna grader, alltså den där nere på stranden! Sååå sköööönt!
 
Och så skönt har vi också haft det de här båda dagarna sen vi kom hit; bastat då såklart, ätit favoriträtter, spikat panel i nya hallen i "sovhuset" och målat densamma. Må-bra-grejer!
 
Fortsättning följer i morgon, då har jag nog hunnit måla allt den första svängen. Förhoppningsvis funkar min idé om seglet som taklampa i det randiga rummet i sovhuset. Gör det det, så blir det bilder på allt.
 
Nu blir det bilder på sjön som hade lite istäcke på sig i längs stränderna när vi kom, men som i natt när temperaturen gick ner till ca -10 i morse var helt isbelagd. Var ute flera gånger i går kväll och hoppades på ett hejdundrande norrsken, men nej. Det syntes att det fanns där, det var ljusstråk norröver, men bara som ljus, inget riktigt norrsken, tyvärr.
 
Ingen snö än, men frostnupet på marken.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0