Skön söndag

Spikat mer panel och målat densamma har vi gjort i dag med. Nu är all väggpanel på plats och målad en första gång. Det blir så "ljust och fräscht".....!!! Men det behövs i det här fallet, en hall utan fönster, då krävs det vit färg.
 

Det som syns här är den blivande garderoben/skåpet. Ska komma hyllor och ävenså dörrar, förhoppningsvis nästa sväng. Hade tänkt visa lite fler bilder, men det mobila nätet har sina svagheter, om det är trångt i etern eller vad det kan vara. Får testa i morgon eller när jag kommer hem i stället. 
 
 
I morse var det ännu vitare när vi vaknade, lite snö hade kommit, bara så det täcker marken. Prognoserna för de närmaste dagarna är lite varierande, nån säger regn, en annan att det kommer som snö. Blir det som snö är jag lite illa ute. Gissar att vår väg ner hit är ca 500 meter och att gå den fyra gånger fram och tillbaka med snöslungan tror jag inte riktigt att jag fixar. Framför allt inte om det är blötsnö. Så jag hoppas att de som prognosticerar regn får rätt.
 
Annars är det en lite annorlunda söndagkväll här eftersom kära maken också är kvar. Vi kom ju underfund med någon gång att med lite planering kan man lägga besöken så det inte blir så mycket längre att köra härifrån än hemifrån. Så det har han gjort och stannar alltså kvar. Härligt, tycker jag!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0