Alla de kärastes helg

Helgen har verkligen varit helt fantastisk! Så alldeles underbart roligt att ha ALLA på plats samtidigt. Fredagen ägnades åt att ställa i ordning på alla sätt inför "invasionen" av de åtta bästa människorna i världen. Sånt som är roligt göra, men innan allt är på plats och fixat, ändå lite stressframkallande. Mest kanske det här med mat. Den ska vara klar i tid och helst så god att folk inte bara artigt säger "det här var ju gott....." utan att man SER att de menar det. Men lasagne brukar vara ett säkert kort! Det blev sen middag och för en del av oss en sen kväll.
 
Lördagen sedan ska ju så mycket hinnas med; leka med barnbarnen, umgås med alla vuxna, gå en sväng i skogen och leta svamp, laga mat och åter få en sån där härlig babbelkväll.
 
 
De små har lärt sig redan att det måste dokumenteras när kaninen drabbas av borrmaskinen.....
 
 
Det härliga var att allt hanns med!
 
Mer matlagningsstress den dan, med förrätt som skulle fixas och ävenså gryta och gratäng. Tidsmässigt mer styrt med två små barn som inte KAN vänta en kvart till. Och så ovanan att laga mat till så många, när man numera är van att laga till bara två... men jag tror alla blev nöjda även den kvällen. 
 
Fortfarande full av energi och tycker det är så härligt med så många människor, alltid nån som vill leka eller prata lite.
Mycket senare väldigt trött men fortfarande glad.
De här tjejerna tröttnar inte i första taget!
 
En underbar helg med de bästa människorna på jorden! Tack alla för att ni kom!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0