Inte som tänkt, men OK ändå!

Så är det dags för Östersundsdagar igen. Nätterna brukar tillbringas på samma hotell varje vända här, men när jag skulle boka för en vecka sedan visade det sig att inte ett enda ledigt rum gick att uppbringa. Inte bara på det hotellet, utan det var fullbokat i hela stan, sa tjejen på hotellet. Stor konferens i stan, sa hon.
 
Viss panik uppstod hos mig, det går ju liksom inte att köra 22 mil enkel väg två gånger om dan i tre dar! Kollade booking.com och det visade sig vara sant. Inte ett enda rum ledigt i hela stan.
 
Så då kikar man lite utanför stan, det är ju OK att köra några mil. Det enda som fanns tillgängligt inom fem mils omkrets var Moose Garden. En anläggning med tama älgar dryga milen utanför stan, dvs en typisk turistanläggning. Men vad göra? Bokade, hyfsat billigt blev det också.
 
Så nu sitter vi här, i en egen liten stuga i en stuglänga. Enda som saknas är TV, tack och lov för datorer!
 
Bild lånad från Moosegarden.com
 
Vi bor i längan till höger i bild.

Älgarna ha nog ganska stora ytor att röra sig i skogen på ena sidan stuglängan, men har varit nere på åkern här utanför.
 
På andra sidan har vi utsikt över Storsjön och vy ända bort mot Årefjällen.
 
 
Ja, som vanligt blir ju allt lite platt på bild, framför allt med mobilkamera.
 
I morgon ska jag ända bort till Storlien, norska gränsen. Blir lite spännande. Har faktiskt varit där på en konferens en gång för sådär 23 år sen, men det är ju inte riktigt samma sak....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0