Helgen/fredagen

Saker och ting blir ju inte alltid som det var tänkt, det blev en make over av helgen också. Både åt det tråkiga och det positiva hållet.
 
På onsdagkvällen under middagen med döttrarna med sambosar fick vi förslaget att stanna kvar över helgen och följa med Kim och Markus ut med båten. Något vi pratat om att göra ända sedan de köpte den, men bara varit ute en kortis en gång. Med 45 mils resa enkel väg, är det svårt att bara dra iväg när vädret verkar bli bra och att ingen har nåt annat inplanerat. Enklare när vi ändå var på plats. Så varför inte? Det vi hade planerat hemma, kan vi göra en annan helg. Självklart ska man ta tillfällen till guldkorn och att umgås när de ges!  
 
Så fredagen efter konferensen jagade vi runt nån timma på stan för att inhandla badkläder, för det hade vi ju såklart inte tagit med. Årets hittills varmaste dag var ju utlovad! I stället för lunch hemma hos Vickie mötte hon upp oss på stan och bistod med goda råd i shoppingen, bland annat fick hon mig att köpa en stor solhatt; en sak jag länge velat ha, men tyckt att jag sett heltokig ut i. Kanske det är den nya frisyren, men jag tyckte jag såg OK ut.
 
En solig härlig fredag lunchtid i Stockholms City är det inte lätt att hitta ett ledigt bord på en uteservering att få tag på en sallad. Vi fick en ganska lång, men skön promenad. Till slut hittade vi en. Såklart ska man ha ett glas rosé en ledig solig fredag och är man ändå tre kan man lika gärna ta en flaska. Och så var det ju lunch, varför flytta sig när man hittat ett bra ställe med underbar personal? Så vi blev sittande där hela eftermiddagen, åt lunch och sippade rosé. Vi blev klassade som så bra kunder så vi blev bjudna på både kaffe och kaka och shots.
 
 
Vi fick en helt fantastiskt underbar rolig fredag. Massa prat om högt och lågt, skratt, fniss och asgarv. En härlig utomlandskänsla i det underbara vädret och känna sig lite wild and crazy när man knäcker tre flaskor rosé! Förvisso på lika många personer och dryga antalet timmar, men ändå.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0