Helgen - lördag, söndag

Lördagen bjöd på lika underbart väder, förmodligen varmare, skönt då att vara ute på sjön. Fantastiskt lyxigt ljuvligt att sitta i solen och bara glida med, låta andra göra allt jobbet med att lägga ut och till (vi kan ju inte sånt). 
 
Strandhugg för lunch, men först ett dopp i värmen. Det var faktiskt 18 grader i vattnet.
 
Lite mer rosé blev det ju också, utom för stackars kaptenen.
 
Sedan vidare till Mariefred för den berömda glassen.
 

Nytt strandhugg för att lägga till för natten hittades sedan. Återigen bortskämda med äkta Kalixlöjrom och tillika Champagne! Därefter grillat älgkött med färsk sparris och sallad, och sen jordgubbar. Kan man ha det bättre? Sedan krypa till kojs, vaggad av vågorna och sövd av vattenkluck mot båten.
 
Söndagen började lika fantastiskt men på vägen hem hände det som inte får hända; tekniken, eller snarare mekaniken höll inte och vi fick kalla på sjöassistans och bli bärgade hem. Förvisso satt vi i solsken och hade det bra medan vi väntade, men det var ju inte riktigt så det var tänkt. För att inte tala om kostnaderna sådant för med sig för båtägarna.
 
Smolken i den stora glädjebägaren som helgen var, var att det inte gick att få träffa barnbarnen. En stor smärta och sorg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0