Säg den glädje som varar.....

Det känns som att vi har lite mer oflyt än nödvändigt. Även fast mycket går vår väg också, måste jag ju skynda mig att skriva, eftersom jag är lite skrockfull.
 
Men för ett par år sedan var det ju vattenläckan vi hittade när vi rev upp hallgolvet inför renoveringen där.
 
Nu har jag sedan början på veckan som varit, känt en mögellukt i skrubben under trappan i hallen. Självklart är det väl något där som "legat till sig", det är ju där vi har glas- papper- och burkåtervinningspåsar. Så i eftermiddags plockade vi ut allt därifrån för att hitta orsaken.
 
Hör dåligt gör jag, glasögon måste jag använda, men luktsinnet är ganska bra. Maken känner inget, men det gör jag. Och det är kvar fast vi plockat ut det vi trodde var orsaken.
 
Tog så klart för givet att det kom inunderifrån, att de ändå inte fått helt torrt där efter vattenläckan. Men efter ytterligare nosande så tror jag att det kommer från ytterväggen. I höjd med där det satt ett fönster förr.
 
Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och lägga ner fortsatt uppbyggnad av makens arbetsrum och börja riva skrubbväggen. Och hoppas på att hitta orsaken.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0