Mobilcrash

Igår tidig eftermiddag när jag skulle skicka ett sms gick det inte att låsa upp min telefon. Testade med alla möjliga andra knappar för att se om det fanns nån dubbelfunktion för att kunna låsa upp förutom att dra över skärmen. Icke! Efter visst letande i handboken och på tillverkarens hemsida plockade jag ut batteriet och lät manicken vila ett par timmar. Inte hjälpte det!

Så glad då att ha en gammal apparat som hittills fungerat som extra väckarklocka när så behövts, nu fick den träda i tjänst igen. Lite ringrostig med funktionen, men efter ett tag fick jag den till och med att synka med bilens telefonsystem!

I eftermiddags reklamerades telefonen hos inköpskedjan. Lite rädd när jag skulle demonstrera vad det var som inte fungerade, ATT det skulle fungera. Men nej, inte heller efter ett dygns avstängning.

Den skulle ändå skickas till verkstan. Hur befogat det är ekonomiskt, är svårt att förstå, men OK.

Har haft en hybrid mellan gammal hederlig mobil och mer modern, och funderat på om det inte är dags att ge sig in i den ständigt uppkopplade världen, när den här manicken lägger av.

Men ju fler jag pratar med och ju mer jag tänker, kommer jag ändå tillbaka till att jag BEHÖVER  inte läsa alla mail minuterna, eller timmarna, direkt efter de anlänt hos mig, ej heller VILL  jag att det ska gå att varje minut exakt se var jag befinner mig. Jag behöver inte internetuppkoppling 24/7, jag behöver den när jag vill. Har den möjligheten på både den gamla och nuvarande telefonen, men har aldrig utnyttjat den.

Det går bra ändå. Och så vill jag fortsätta.

Nokia Asha 300 - Compatible Apps

Fungerar icke                                          Fungerar fortfarande


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0