Rynkig

Ja, så har vardagen med sin lunk inträffat igen och det var några dagar sedan jag hade något att säga. Sista inlägget var ju i söndags uppifrån stugan. Det extremt ovanliga som inträffade där var att vi alla var kvar till måndag morgon. Själv har jag ju hyfsat ofta varit kvar ensam när kära maken åkt hem, men den här gången var vi alltså kvar alla som var där över helgen. Markus hade besök i Vännäs på måndagen, Kim jobbade via nätet oavsett var hon var, Bertan skulle till Sollefteå, som är samma avstånd till oavsett från stugan eller hemifrån, själv skulle jag till Ö-vik.
 
Alltså kändes det som en stor bonus för oss alla att få en hel extra dag. "Hel" så tillvida att annars brukar förmiddagen gå åt till att städa och packa för att sedan åka hem efter lunch. Nu kunde vi (läs Markus) göra klart veden, fixa lådorna (förra inlägget) och få en grillkväll i solen. Ljuvligt!
 
Ja, nu var det ju inte avslutningen på söndagen jag egentligen skulle berätta om, utan vådan av att gå ner i vikt. Vill alltså varna andra gamlingar från att banta. Det är säkert hälsosamt på alla sätt, kläderna sitter bättre, utbudet av dem blir större, man mår bättre osv osv. MEN! Trots en inte väldigt stor viktminskning, bara ca 6 kilo, så HÄNGER SKINNET INTE MED!!!!!! Det har kvar sin förra storlek!!!!
 
Det syns lite här och där, men mest på armarna. Och då är det ändå inte de som förlorat mest i omfång! Men de har blivit SÅ rynkiga!!!!
 
 
 
OK, ett I-landsproblem av stora mått, det håller jag med om, men det känns ändå inte kul. Det syns på benen också fast inte lika tydligt. Som tur är inte i ansiktet. Men det kanske drar ihop sig, vi får se. Men troligast är nog att antingen får jag leva med det eller fylla ut det igen....
 
Kan ändå konstatera att ska man går ner i vikt ska man ha en ung och elastisk hud. Under min sista graviditet för 28 (herregud!) år sedan gick jag upp nästan lika många kilo, men de lämnade inte de här spåren när de försvann. Ja,ja....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0