Sol och bad!

Det är alldeles fantastiska dagar vi fått, det blir bara varmare och varmare för var dag! Högsta noteringen idag är 28 grader. Enormt! Vädret har ju kommit med sydliga vindar vilket betyder att det varma ytvattnet blåser norrut, alltså ifrån oss eftersom vi ligger söderut i sjön.
 
I fredags när det soliga vädret kom tittade jag på badtermometern som då stod på 16 grader i vattnet, OK att bada i efter bastun, men liiite kallt annars. Igår kunde jag inte låta bli att bada ändå, tyckte det kändes ganska OK, utan att ha tittat på termometern. Idag efter jag badat två gånger redan, konstaterade jag att den stod på 19 grader. Tre grader upp på tre dagar! Tack solen!
 
Men det har varit många timmar sol, från morgon till sen kväll. Lägg till det varm luft. Igår var det 24 fortfarande 19.45 idag 22 grader vid 21. Underbar och ljuvligt! Man vill inte gå in, bara vara ute och njuta! Om det inte vore för att även myggen vill vara ute och njuta - av mig....
 
Vår alldeles egna väldigt lilla badstrand!
Alla stenar vi plockat upp från botten för att få det gåbart ut till det badbara!
 
Som det verkar kommer vädret hålla i sig i princip hela veckan. Tänker ta dagarna till vara, sola eller hellre vara i solen. Och bada! Ta möjligheten att bada, bada, bada. Mer för varje dag som det blir varmare i vattnet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0