Reunion

Igår kväll hade vi en verklig ”reunion”. Gamla kompisar till kära maken som vi inte träffat på alldeles för många år. Håkan, till vänster på bilden nedan, Bertans allra bästa vän sedan barnsben, har vi träffat då och då genom åren. De andra två, Ann-Britt och Jimmy, även de gamla kompisar till Bertan, var det jättelänge sen vi såg. Jimmy sprang vi ihop med som hastigast för 3-4 år sedan men hans fru Ann-Britt har vi inte träffat sedan vårt bröllop för dryga nitton år sedan.

 

Jättehärliga människor! En kväll (som varade in på småtimmarna) med högt och lågt, allvar och skratt. En kväll som började med dunder och brak (rejält åskoväder) men slutade stilla och fint.

Dock kan man nog säga att Jimmy är en färgstark människa. Han syns. Och hörs. Pratar GÄRNA och MYCKET. Och vågar sticka ut. Sådana saker som jag både kan irritera mig på och beundra. Framför allt är det nog det där med att sticka ut som tilltalar mig. Det gör han. Titta bara på hans mustasch. Tyvärr syns nog inte alla kamningarna på den. Den är häftig!

Och jag gillar hatten. Såklart i läder. Den satt på hela kvällen, och redan från när han kom upp i morse.
 
The man:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0