För minnet

Gillar ju att skriva och skulle absolut kunna tänka mig att utveckla den delen, fast då skulle jag behöva mer fritid….

Här blir det ju sporadiskt skrivande och avsikten med bloggen var ju från början att hålla nära och kära uppdaterade på vad som händer i vårt liv.

Sedan har jag/vi upptäckt att det är så himla praktiskt att kunna använda bloggen som en källa till hågkomst - när gjorde vi det ena eller andra? Vilket år hände det där?

Den här sommaren/semestern är just en sådan sak som vi kommer att behöva kunna gå tillbaka till. Minnet av den kommer att vara att det var kanonväder hela tiden, och nästan så har det varit. Semestern är ju inte slut än, så någon ytterligare uppdatering om väder kan nog bli.

Den 13 juli skrev jag att vi för tionde kvällen i rad hade ljuvligt skönt väder och dagen därpå skulle åka hemöver och klippa gräs. Därpå följde tre dagar med lite mer instabilt väder, utan att vara direkt dåligt. Efter det har vädret bara  blivit bättre och bättre för att från och med igår ge oss temperaturer på mellan 27-30 grader och gassande sol.

Här har vi turats om att tillbringa tid i dag, kära maken och jag:

 
Ända till senare delen på eftermiddagen total stiltje på sjön och en temperatur som bara ökade, både i luften och i vattnet. Hade en tanke på att blåsa upp en luftmadrass och segla ut på sjön, men vetskapen om att få sällskap av en del bromsar gjorde att lilla bryggan med en extra handduk att slåss med, fick räcka.
 
Den nya ytterdörren har kära maken påbörjat en liten förstukvist till. Det riktigt tunga arbetet gjordes i går när han grävde för plintar. 1,40 djupt..... många, många kilon lyftes upp kan jag säga. Allt för att försöka komma under tjälfrysningsnivå och undvika att tjälen lyfter och förstör.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0