Ännu mer sommar!

Och det bara fortsätter, vädret med värmen och solskenet! Så underbart, och här har vi nog inte i mannaminne upplevt något liknande. Så man skulle väl kunna säga att det är dags.

Kim och Markus kom igår, som vanligt väljer de att skämma bort oss. Den här gången hade de fått lära sig på sin resa i Frankrike att viss Champagne absolut kan drickas ihop med ljust kött!

Något jag aldrig hört förut. Men fick uppleva. Gott marinerad fläskfilet tillsammans med grekiskt paket innehållande fetaost, paprika och tomat, badande i olivolja, kokt på grillen samman med att fileterna grillades.

Och till detta goda serverades alltså en Pommery! Helt sanslöst annorlunda! Och sanslöst gott!

Smolken är att Kim slitit av en muskel eller liknande i benet och har svårt att gå. Men bada ska hon, så vi stöttar henne ner i sjön tills vattnet bär. Tycker att det är så starkt att våga ta sig ner dit och ”krokodilsimma” sig ut till djupare vatten där det går att simma mer som vanligt.  Hur många hade vågat göra det? Förmodligen inte jag….  Hade nog mest suttit på land och tyckt synd om mig själv…

 
Så här såg det ut medan solen sken, i skydd av solseglet. Sen fick vi uppleva att kunna sitta ute vid halv tolv här i kväll. Något helt nytt faktiskt för oss alla på dessa breddgrader. Förvisso med lite mer kläder på, men ATT KUNNA!
 

Och så har ju den nya dörren fått en början på ett tak över sig:
 
Har hört sägas att den gamla entrédörren kanske kommer att bli ersatt av en balkongdörr i morgon....? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0