Testkörning

Nu kan jag ärligt säga att jag faktiskt har gjort ett mer ordentligt test av min nya bil. I går morse åkte jag upp till Umeå för ett möte och så hem idag igen. In alles sådär 60 mil. På uppvägen bar, lite saltsmutsig väg. På hemvägen idag olika former av vinterväg, dvs först ganska isig, sen hyfsat torr med issträngar, för att från Härnösand och hem följas av väg som var lite vintermoddig.
 
Men den kändes bra! Trygg och stabil. Om några hundra mil till behöver jag kanske inte längre påminna mig om att jag inte har manuell låda längre heller! lHar också haft tid och möjlighet att lära mig hur den inbyggda telefonen i bilen fungerar. Fel, den har ingen inbyggd telefon, men koppling till min via Bluetooth och allt det där.... oerhört behändigt! En alldeles väldig skillnad att prata i telefon i bil utrustad med sådan teknik sådana här dagar när det är just dessa underlag!
 
Hotellnätter är ju inget jag gillar, men det är sköna FASTA sängar! Inbillar mig att ryggen känns bättre även dagtid... önsketänkande kanske, det visar sig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0