Ny säng

Ny säng längtar jag verkligen efter nu.
 
Har de senaste åren upplevt att min rygg blivit skörare och skörare, jag som aldrig varit drabbad av ryggont. Men har svårt att stå framåtböjd mer än högst en minut, så säger den ifrån. Och så ryggskottet som kom i våras eller när det var.
 
Att det var sängen det var fel på har jag nog inte tänkt. Mer att det hör till åldern, förslitningar, i värsta fall början på diskbrock.
 
Men vi har sedan några månader börjat tänka på nya sängar, de vi har är gissningsvis 15 år gamla. Och valda som "mjuka". Lägg sedan till alla årens användning av det mjuka.... Tanken var att göra det till våren, när det är torrare på vägarna.
 
När jag nu under julhelgerna började att ha ont i ryggen när jag vaknade på morgonen, insåg jag att det går nog inte att vänta så länge. Testade en natt att sova i en av våra gamla gästsängar och vaknade utan ont. Dagen efter bars den upp till sovrummet och är nu "min". Min gamla får nu terrorisera stackars gäster!
 
Men jag kan väl säga att den är lite hårdare än nödvändigt, eller kanske snarare, det är en enkel, billig säng, utan alla de "individuella" spiraler som finns i nyare. Men ryggen mår sååå mycket bättre!
 
Så jag ser fram mot en ny säng!
 
Bild lånad från Ikea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0