Helande helg

Söndag kväll och vi är tillbaka i "vanligheten" igen. Eller inte riktigt ändå. Massa glada skratt och stoj hänger kvar som ett litet eko i luften efter helgen. Plus att tvättstugan är ovanligt full med sängkläder som ska tvättas.
 
Kim och Markus dök upp redan i torsdags kväll och sent på fredagkvällen kom allra finaste barnbarnen och deras föräldrar.
 
Det blev en lång sovmorgon för småtjejerna på lördagsmorgonen, men sen var det full fart. Innehållet i leksakslådan hinner ju nästan bli som nytt när det går så pass lång tid mellan gångerna, så minnet behöver ju friskas upp. Gäller ju även andra vanor och rutiner, som att hoppa och busa i vår säng m.m.
 
 
 
Ebba har en stor förkärlek för stenar och annat smått man kan plocka i och ur burkar och annat. Dekorationsstenar och dito glaspärlor, som vi har på bordet tillsammans med ett ljus, är ju då lite julafton för henne. Många timmar är det de här dagarna som hon pillat och plockat med dem, fram och tillbaka.
 
 
Ofta är det ju de enkla sakerna som är de roligaste för barn.

Lilla Freja har vuxit så alldeles väldigt, men det första året är det ju raketfart. Lite förkyld och hängig, men tillät ändå farmor att bära runt på henne, trots att det var så länge sen vi sågs. Fast pappa och mamma är ju såklart bäst!
 
 
Lite lunch innan de åkte hem igen, gänget. Fast Ebba tyckte inte det alls var nödvändigt att åka hem idag......
 
 
Tack alla för att ni kom!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0