Flytt

Nyårsaftonen förflöt lugnt och stilla, svårt att det blir annorlunda när det bara är vi två. Försökte dock sträcka upp oss lite och ta oss ur mysbyxträsket och snygga till oss för varann. Glitterkläder och bling-bling.
 
 
 
Idag har årets första projekt påbörjats på allvar. Makens arbetsrum står på tur för renovering. Det är det sista rummet vi har kvar att renovera, återstår sedan hall på övervåningen.
 
Rummet ska tömmas, så klart, och därför flyttar han in i "pigkammaren", vårt gästrum. Inför detta köpte vi ett nytt skrivbord till honom i måndags hos vår lokala loppis/antikhandlare. Det vi inte tänkte på var att dörren in till det rummet är väldigt smal, så skrivbordet gick inte genom. Problem är till för att lösas och funkar det inte som tänkt, får man tänka om. Alltså flyttade vi in mitt skrivbord dit (lös överdel över två hurtsar) och jag tar hans tillsvidare.
 
 
 
Hans skrivbord i mitt arbetsrum.
 
Det gjorde ju att även jag med automatik rensade en del i mitt skrivbord när jag blev tvungen att flytta min grejer från det ena till det andra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0