Nu är de äntligen hos oss!

Idag äntligen har vi dem innanför husets väggar! Våra nya sängar! Tyngre än de gamla, upptäckte vi när vi bar dem uppför trappan. Förhoppningsvis tyder det på skaplig kvalitet. För nej, det är inga värstingsängar, Ikeas mellanpris, inte de sämsta men inte de dyraste. Tror att de är helt OK.
 
Fasta är de och ska kombineras med en skön Latexbäddmadrass. När vi var och provade sängar hade vi sådan tur att vi gillade samma bäddmadrass. Förenklar ju det hela när vi vill ha en stor som täcker hela sängen och slippa skarvar.
 
Strecket i räkningen är bara att bäddmadrassen ska ligga och "suga luft" i 72 timmar innan den får börja användas, enligt instruktionerna. Betyder att vi inte får börja bruka sängarna förrän på söndag. Känns lite som att hålla fram godis till ett barn och säga; se, men inte röra!
 
Vi har kommit fram till att vi nog ändå börjar använda bottnarna i morgon och kombinerar med den gamla bäddmadrassen så länge. Sen får vi se om vi orkar vänta i 72 timmar på den nya, eller om det räcker med 48 kanske? Vad kan hända?
 
Bilden är lånad från Ikea, men gillar det jag ser. En inbjudande skön säng i ett luftigt rum.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0