Fyndat!

Fördelen, och även nackdelen, med det här jobbet är att man ibland får ofrivilliga luckor under dagen. Folk är inte på plats av olika anledningar och är nästa kund tidsbokad har man helt plötsligt tid att slå ihjäl. Ibland är det perfekt när man ligger efter med bokningar och alltså får möjlighet att sitta i bilen och ringa (om det inte är så kallt att man inte kan sitta i bilen), eller man har ärenden man skulle behöva göra som man kan peta in i de luckorna i stället för att ta av annan (fri)tid.
 
Ibland är det av ondo, när inget av ovanstående behov finns och man helt enkelt måste fördriva tiden. Det är då det lätt händer att det blir lite okynnesshopping. Är duktig på att hålla hårt i plånboken, och därför blir det - OM det blir nåt - sånt som man lika gärna kunde varit utan. Det sämsta alternativet.
 
Andra gånger, som idag, blir det kanonbra!
 
Hade ett litet inköp som behövde göras till ett projekt jag håller på med till TV-tittandet. Har letat ett tag, men inte hittat det jag sett för mitt inre öga. Men idag gjorde jag det! Det lustiga var att det var för dagen nyinkommet, så ibland är man i rätt tid! Bild kommer nog så småningom.
 
Fördrev även en liten stund på Myrorna här i stan och hittade denna oanvända väska, den blir jättefin till sommaren:
 
Två stora  fack och ett mindre mellan, samt axelrem. 75 kronor. Perfekt!
 
En sväng in på Indiska och jag hittade ÄNTLIGEN fina ljuslyktor att ha uppe på spiskåpan när det blir dags att våra till det om ett par veckor:
 
 
Men ikväll är det inte mycket vårkänsla här. Blöt snö vräker ner, det ligger på nollan, samt att det blåser rejält. Väldigt skönt då att inte behöva ge sig ut med bilen i morgon!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0