Vilken dag!

Efter en natt med visst fightandes med kära maken som tyckte att han hade rätt till hela sängen, så blev det en så alldeles väldigt bra dag!
 
Vi hade ju kommit överens med Mio om att få leverans av vår nya soffa idag, och det var sagt att de skulle komma på förmiddagen, nånstans mellan 7.45 och 12 (om det fortfarande skulle vara förmiddag, enligt mig).
 
Så jag var uppe sju, hatar att vara nyvaken om/när det kommer folk av det slaget. Självklart kom de inte förrän 11.45 - så ja, det var fortfarande förmiddag!
 
Innan dess hann vi få massa gjort i den nya hallen, trots en trötthet som gjorde en smått groggy.
 
Men sen när de kom - soffan blir inte bara levererad utan inburen, delarna ställs på rätt plats i förhållande till varandra. Det vi hade att göra var att "klä av" det hela, skruva på benen och haka ihop delarna. Helt underbart!
 
Än mer underbart att se hur fantastiskt bra det blev i det lilla vardagsrummet vi har här. Var rädd att det skulle bli väldigt mycket soffa och väldigt lite rum, men det blev precis tvärtom! Soffan gjorde rummet, rummet blev större och soffan liksom bara flöt in och kändes som den hade hittat hem! Hallelujamoment!
 
 
 
 
Och som om inte detta vore nog, så kom faktiskt killen som redan första kvällen blocketannonsen på de gamla möblerna var ute, ringde och sa att "ja, det här ska jag ha, ni kan ta bort annonsen", ikväll och hämtade det gamla!
 
Vilken fantastisk dag!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0