Njutningsfulla dagar!

Igår snöade det till och från under hela dan. Blöt snö förvisso, men vitt blev det. Har nog kommit lite till under natten och idag har nog temperaturen legat precis under noll grader. Gissningsvis är det nog dryga fem centimeter som kommit, men det räcker så. Då klarar vi av att ta oss härifrån utan plogning och trevligt ser det ju ut. Även här uppe har det varit barmark ändå tills nu och det passar ju bra att snön kom till Lucia i alla fall.

 

 

Som motvikt mot snö och jul har idag äntligen segeltaklampan kommit upp i ”randiga rummet”. Tycker det blev riktigt bra! Är ju mycket marint i det här rummet som ju förstärks än mer med den här.
 

Och så är det ju den där bastun på stranden vi har, den som var tänkt att basta i bara under sommarmånaderna. Så här såg det ut i kväll när vi satt på den lilla altanen som finns där och hämtade luft och svalka i ”mellanakten”.
 
Varje gång man har duschat innan bastning uppe i huset, inte torkar sig, utan bara sveper om sig en handduk, tar ett djupt andetag och undrar ”hur mycket fryser jag innan jag kommer ner?”, så blir jag lika fascinerad över att man inte hinner bli så himla kall. Det tar ju bara kanske fem sekunder att gå dit, men ändå, nästan naken och blöt och kallt är det! Men belöningen……!!!!!!!!!!!!!
 
Och så vet jag inte hur många gånger idag vi suckat och berömt oss över den nya fina soffan. Mer njutning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0