Njutdagar

Hemma igen efter ett par mysiga dagar nere runt storstan med barn och barnbarn. Landade lördag eftermiddag hos barnbarnen. En rejälare kartong med julklappar hade vi ju med oss och fick ju lov att förklara att tomten hade glömt en del julklappar som de skulle haft, och lämnat dem hos oss så vi skulle kunna ta med dem ner.
 
Så det blev lilla julafton igen, för barnbarnen, eller framför allt Ebba. Lilla Freja är mer ointresserad. Än så länge.
 
Även mellandottern dök upp där och som vanligt var det mysigt och trevligt.
 
Dan därpå över till Kim och Markus, även där god mat och mys. Fast god mat är ett understatement; löjrom och skumpa, oxfilet och gratäng och fantastiskt gott vin. De fortsätter skämma bort oss.
 
Idag dumpade vi dem på Arlanda på vägen hem; stackarna ska åka till Mexico för två veckors plåga i sol, värme och salta bad. Avundsjuk, jag? Absolut!
 
Hem till ett hus som höll +15 grader ca. Vi hade skruvat upp elementen rejält innan vi åkte, men det har nog varit rejält kallt medan vi var borta. Men det är bara att elda i kamin och vedspis så är det fixat på ett par timmar.
 
I morgon lär vi landa i ett hus som håller 7-8 grader bara, när vi kommer upp till stugan. Men det är samma där, elda och skruva på elementen, så fixar det sig.
 
Tråkiga är att de pratar om plusgrader och regn, känns väldigt onödigt. Det har börjat snöa här nu och är fortfarande åtta minus, hoppas de har fel och att det håller sig på minussidan och blir snö istället!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0