Klirr i kassan!

Ibland är världen med mig. Vet inte om jag gjort något som gett mig god Karma eller vad det är men idag har två väldigt goda ting hänt mig.
 
Först, men kanske inte viktigast, när jag skulle kolla läget på mitt bankkonto upptäckte jag pengar där som liksom bara trillat in! Insåg att det nog var skattepengar, dvs ÅTERBETALDA skattepengar!!!!!!!!!!!!!!
 
Förra året hade jag en oerhört tung summa att betala in. Vid årets deklaration talade min revisor om att det skulle bli mindre i år. Skönt, tänkte jag. Hur mycket han sa att jag skulle bli skyldig kommer jag inte ihåg, förträngde det snabbt = senare problem. Och så få tillbaka istället!!!!!!! Wow!!!!!
 
Har redan frågat mig om jag ska fortsätta anlita den här revisorn, och frågan blir nu än mer aktuell, han verkar inte så där väldigt kompetent.
 
Nästa goda ting var att jag skickade iväg en förfrågan till ett företag om de möjligen ville ha hjälp med försäljning av sina produkter i mitt område och fick ett stort JAAAAA som svar efter bara nån timma!
 
Så, ja, det känns alldeles väldigt bra i kväll!!!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0