Julklappsfixande

Säg den väderglädje som varar speciellt långt denna konstiga vinter. Det vackra vintervädret vi hade förbyttes såklart i regn igen och det var INTE speciellt roligt att köra därifrån på vägar som varit täckta av hårdpackad snö och som fått en massa regn på sig. Isigt under och vatten på, dessutom spårigt. Men det gick det också. Tack vare dubbdäck! Inget annat hade gått.
 
Haft lugna dagar hemma eftersom det inte finns något att hämta ute i butikerna den här veckan. Ska i och för sig ut en sväng i morgon, men det är för att fylla på och snygga till i min hylla i en butik, ingen personalkontakt behövs. Och så blir det lite julklappsletande också. Och ett besök hos naprapaten.
 
Så arbetsrummet uppe har äntligen fått sitt tak uppspikat. Har ju grundmålat det en gång, men några lager till ska jag få dit under helgen.
 
Julklappsfixande modell egenhändig tillverkning har det blivit idag, sådant som jag tycker är roligt. Till största delen återanvändning. Enda nyinköpta är innehållet i själva madrassen. Madrass, kudde och täcke till en docksäng. Därtill en sänghimmel av en udda spetsgardin och en överbliven gardinstång som bockats till.
 
 
Konstaterade att solens nedgång nu har nått sin senaste punkt här hos oss. Den har stått still på 14.16 nu några dagar och gör så några dagar till. Uppgången däremot tänker bli fyra minuter senare innan den vänder.
 
Enklar dag som idag orkar inte solen över trädtopparna, inte sett från vårt hus. Eftersom huset ligger på en kulle så lyser dock solen på sjön bakom huset. Men härifrån gluttar den bara genom träden. Bilden är tagen klockan tolv idag.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0