Dan före dan före dan före dopparedan

Nu känns det som att det faktiskt börjar bli jul. Iordningsställande-stressen har lagt sig: idag blev jag klar med både tillverkning och paketering av alla julklappar. Fast ärligt talat har det inte varit någon stress alls egentligen. Det jag har pysslat med har ju varit ett rent nöje, det är ju sånt jag tycker är roligt! Hoppas bara att de fina små barnbarnen gillar det jag gjort. Resultatet i en hög:
 

Ser att julgranskulorna som vi ska donera till dem också finns med i högen!
 
Vi har det ju så bra förspänt att i år, som är "vår familjs" år, är det inte vi som står för fiolerna, det gör kära sonhustru och sonen, säkert i den ordningen. Vi har bara att resa ner dit och sätta oss vid dukat bord! Lät väl bra!?
 
Självklart delar vi pengamässigt på kalaset, men när man som jag, har stått för kalaset i tretti år, så vet man hur mycket jobb det är med det. Det handlar inte bara om maten som ska på bordet, det är så mycket mer. Väldigt roligt ska det bli!
 
Roligt är också att i morgon kommer Kim och Markus hit och sover över innan vi gemensamt åker ner till nämnda julfirande. Så i eftermiddags kläddes granen till ackompanjemang  av en gammal julskiva och den hemgjorda glöggen. Stämningsfullt! Och väldigt gott!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0