Bordsfix och annat

Kära maken åkte iväg på konferens onsdag kväll, så jag har haft ett par ensamma dagar. Men inte tråkiga. Fast jo, trivs ju väldigt bra med honom och saknar honom alltid när han är borta, det är väl mer att det känns tråkigt att lägga en konferens sååå nära julen, hör inte till vanligheterna. Ej heller att vara så snåla så han inte får ta direktflyget till och från Göteborg, utan måste åka via Arlanda. Dessutom tillbringa sådär sex timmar på resande fot, för att vänta in billigaste flighterna....han är i bästa fall hemma kvart i elva ikväll, fast konferensen slutade vid två....
 
Men gårdagen försvann genom naprapatbesök, jobb och lite julklappsletande. Ikea förnekar sig dock inte, det jag skulle ha där var slut på lager....
 
Första ensamma natten hade jag lite svårt att somna, var väl olika saker som snurrade i huvudet. Bl.a. dök det upp ett beslut att nu jäklar, ska det ske! Måla om köksbordet.
 
Kära maken byggde ju en så fin bordsskiva till underredet vi redan hade när vi fått färdigt vårt nya kök för en del år sedan. Det betsades brunt för att matcha timmerstockarna i taket. Har dock många gånger tänkt att det vore bättre vitt kanske?
 
Idag blev det vitt. Eller vitare i alla fall. Hoppades att det skulle räcka med ett lager färg för att se lagom slitet ut, men det ser bara just grundmålat ut. Vill dock ha tag på antikvitt innan jag går på nästa lager. Så färdigställande får bli i mellandagarna kanske.
 
Före:
 
Efter:
 
Det ska bli spännande att höra vad han tycker när han kommer hem!
 
Det har snöat till och från idag, inga mängder men sånt där stämningsfullt fint snöfall. Sen klarnade det upp och temperaturen har fallit/faller. Så vedspisen används, som vanligt och nu är det dags att ge sig ut i det nattsvarta med pannlampa och hämta in mer ved!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0