Underbart är kort

sägs det, men för vår del har det faktiskt varit ganska långt. Men ändå känns det kort.
 
Fem underbara veckor + några bonusdagar har bara swishat förbi. Snabbt som vinden känns det som. Kan bero på att dagarna överlag varit så lika varandra - sol och bad, sol och bad. Åker man omkring och gör olika saker brukar det kännas som att tiden varit längre, händer det inte så mycket olika känns det kortare. Och vi har mest bara haft sol och bad. Som vi älskar. En så här fantastisk julimånad kommer vi förmodligen aldrig mer få uppleva!
 
Och så har vi ju haft besök som ytterligare förgyllt dessa härliga veckor; först årets överraskning när finaste barnbarnen kom
 
 
Sen gamla vänner på besök och så kom ju Kim och Markus och skämde bort oss, som vanligt.
 
En hel del har blivit byggt och fixat; en entré har blivit altandörr en ny entré har kommit till. Ett stort steg i vår ombyggnation av våra hus här.
 
Igår hade vi (åter) en fin dag, men den avslutades med dunder och brak. Ett rejält åskoväder som ett tag funderade på om det skulle eller inte, men bestämde sig för att komma. Och då kom det fort. Har aldrig sett en så distinkt gräns på ett molnområde som då:
 
 
Men som en hälsning från den fantastiska sommaren fick vi en underbart solig, härlig dag som den sista hela dagen på semestern. Inte värmebölja med +30 utan mer behagliga 24, men fortfarande varmt i vattnet och många bad.
 
Grillat såklart och soltaket uppspänt.
 
 
Såklart sedan en rejäl bastusittning med tillhörande sjöplask.
 
Nu är bara hemresevåndan kvar....
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0