Tillbaka i selen

Helgen som var har fortsatt att förgylla. Har kommit på mig själv att ligga och tänka på hur vi hade det, vad som hände, vad de gjorde och sa, barnbarnen, på kvällarna när jag lagt mig. Bra saker är värda att upprepas!
 
 
På fredagen innan de kom, fick jag lägga på ett kol för att få färdig sovpåsen som Freja ska ha när hon om några veckor börjar på dagis. Lika som Ebbas, men i gult.
 
 
Men det är härligt att trevliga saker att tänka på, framför allt när man nu är tillbaks i selen ordentligt igen. Veckorna är planerade ända fram till slutet på oktober. Inte bokade, men planerade. Vart jag ska vara/jobba.
 
Måndag tom onsdag den här veckan har vi varit i Östersund båda två. Alltid nice att slippa ensamma hotellnätter. Nästa vecka blir det norröver för mig och söderöver för kära maken. För det mesta försöker vi ju ha varannan vecka med jobb hemomkring, men ibland funkar det inte, utan viktiga kunder måste prioriteras och då kan det bli två bortaveckor på raken. Det är bara att ta det.
 
Vädret gör ju ingen glad heller, och då har vi inte alls haft samma häftiga regnande som det varit på sina ställen söderöver. Förmodligen behövs här mycket mer regn än vad som kommit. Gräsmattan hade inte blivit grönare hemma sedan vi åkte. Kan tänkas att det behövs mer värme också, 17 grader när jag kom hem känns lite snålt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0