Så fick det bli och så är det!

Vi bara kände båda två att vi MÅSTE upp till stugan igen. Fastän vi varit här under hela semestern och vi kom hem i söndags. Vi kom fram till att det vi behöver är nån slags stegvis avvänjning. En vecka till att börja med. Sen får vi öka på längden mellan besöken stegvis. Så, så fick det bli.
 
Och så sköna dagar vi haft! Dessutom pilla lite här och pilla lite där. I lagom takt. En del ved har blivit staplad. Lite kvistlackning har blivit gjord. Nya farstukvisten har också kommit närmare färdigställande och lite gräsklippning har också företagits.
 
Men ljuvligast har baden varit! Framför allt idag när det bara varit 21-22 grader i luften och vi klivit ner i vattnet och upptäckt att det är varmare där!
 
Igår tittade vi, och då var det 24 grader i vattnet, idag har vågorna till största delen kommit från norr, så jag gissar på att det kan ha varit 25 grader! En helt magisk känsla! Framför allt efter bastun när det börjar bli lite skymning (usch vad den kommer tidigt nu!) och man instinktivt förväntar sig svalt om fötterna när man går i, och det man möts av är VÄRME!
 
Apropå bastu, så har den fått sig en omgång av skurborsten i dag. Lavar, väggar, mattorna och golvet därunder. Mycket skit lämnar man ifrån sig därinne! Huvvaligen! Men skönt är det och gott luktade det där i kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0