Gångbart av olika slag!

Hem kom vi i går kväll till en bitvis vildvuxen gräsmatta, på andra håll sönderbränd. Gräsklippningsracet hanns med, mesta av det, resten togs i eftermiddags.
 
Vi är ju lyckligt lottade med en granne som vattnar åt oss, såklart inte gräsmattan men det som växer inne, och en del annat som växer ute.
 
För första gången har vi ju sått i pallkragar och den snälla människan har vattnat även den. Den fullkomligt svämmar över!
 
 
Ekbladssallad, morötter, mangold och palsternacka. Gallrade bland rotfrukterna när vi var hemma och klippte för tre veckor sedan och nu var det hög tid igen. Roligt när "gallret" är tillräckligt stort för att ätas, inte bara slänga det!
 
 
De flesta morötterna och ett par av palsternackorna fick följa med i vår salladsskål i kväll, såklart tillsammans med salladen från landet och en del övrigt som hör till.
 
 
Dagens höjdare var ändå när paketet med mina nya sandaler äntligen blev upphämtat idag och jag fick se och prova dem.
 
Har ett eller två andra par skor från Rieker och de är underbart sköna att gå i. Lämnar utrymmer åt HELA foten samt har en skön sviktande innerläst och en dito sula.
 
Här har man kombinerat dessa egenskaper med utseende, tycker jag, Svart läder, lite nitar, några glitterstenar på några ställen. Ser inte alltför tantiga ut -  enligt min mening.... Inga spännen som ska fixas, bara i med foten!
 
 
Synd bara att jag inte hade dem redan innan semestern. Å andra sidan har jag ju gått barfota hela tiden, förutom turerna till mataffären. Och sommaren är ju inte slut och fler kommer det!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0