Sött och surt

Vi har haft en fantastisk helg! Fått rå om finaste barnbarnen från fredag eftermiddag till lördag lunch och såklart deras bästa föräldrar. Alltid lika mysigt och sitta och snacka om ditten och datten efter barnen lagt sig, innan dess blir det inte så mycket konversation oss vuxna emellan...
 
Tjejerna växer så det knakar, framför allt är det ju den lilla det märks mest på, men även på Ebba märks förändringar.
 
 
Ebba ska bli kammad och fin inför kalaset hon ska på.
 
Båda tjejerna riggade och klara!
 
När de åkte på sitt kalas åkte vi för att förbereda 30-årsfesten. Det blev en fantastiskt trevlig kväll, med sanslöst god mat; Bruschetta, kallskuret med tillbehör från Serbien, köttfärsbiffar, pastasallad och såklart passande drycker.
 
Ljudnivån kan nog ha varit lite mer än grannarna gillade men ingen sa nåt, vad vi hörde.....
 
 
Födelsedagsbarnet med pojkvän.
 
Men såklart efter trevliga dagar så ska man ner på jorden igen. Vaknade söndag morgon med tydliga förkylningstecken. Hade tänkt åka till Umeå idag för att jobba dagarna innan helgen infaller, men i morse var det bara att det inte fanns en chans.
Rejält ont i halsen, feber, huvudvärk, öm i kroppen. Trots nästan 23 grader inne har jag legat med fleecetröja på under yllefilt och frusit.
 
Å andra sidan hade jag kunnat få det innan vi åkte ner, och då hade det varit totalkört, så tur i oturen. Hoppas bara att jag inte smittat ner alla jag träffat under helgen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0