Sjukresa....?

Nu har jag tagit kära maken och min förkylning (inte kär) och åkt upp till stugan. Eller egentligen är det kanske tvärtom, han har tagit med mig och förkylningen. Den ville absolut inte stanna hemma… eller ge sig iväg nån annanstans…. Men man måste ju inte vara hemma för att ligga nerpackad! Kanske till och med bättre här, det inte finns lika mycket att göra vid den här tiden på året.

Det första året efter vi flyttat upp till Sundsvall var jag förkyld fyra gånger, eller nåt liknande, ordentligt några av dem också. Sen dess har det, de få gånger jag varit förkyld, varit mer hanterbara historier. Den här gången är det mer rejält. Måndagsnatten var en mardröm, svettades som en tok, halsen värkte så jag knappt kunde svälja och drömde ovanpå det mardrömmar. Inte så konstigt kanske. Tisdagen tog jag en tablett, så den dan blev ju lite bättre. Idag upplever jag att det är ett steg tillbaka, men jag kanske lurade mig själv igår.

Men att vara här är skönt, trots att vi mötte snöfall strax norr om Ö-vik. Det har kommit och gått, lagt sig och smält bort. Men det skulle ju drabba i princip hela norra ostkusten, så det är bara att ta.

Nu ska vi strax testa en sväng i bastun – vi får se hur länge jag orkar. Sen blir det sääääängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0