ÄNTLIGEN!!!!!!!

Nu är vi där.
 
Äntligen, ÄNTLIGEN! Efter 16 långa veckor har vi äntligen fått packa allt som stod på "ta-upp-listan" och en hel del till. I morgon åker vi. Till stugan. Öppnar den för säsongen, med allt vad det innebär. Vår säsong där är ju ganska lång; påsk till jul. Men tiden mellan jul och påsk är en enda lång längtan. Såklart är det ju den första delen som är den vi som mest längtar till; vår- och sommarmånaderna.
 
I år har vi längtat längre än vanligt, eftersom påsken är lite halvsen i år. Plåstret är ju såklart att våren är väldigt tidig i år, ingen snö kvar här, utom någon driva på skuggsidorna. Däruppe kan det vara lite mer, men har svårt att tänka mig att skillnaden är så stor.
 
Håller tummarna för att vattnet funkar. Förra året var det ju lite problem. Förmodligen mest beroende på att andra tog ut mer än vi. Bör funka även om så sker i år.
 
Skönt också att vi hunnit så mycket här hemma de här lediga dagarna vi haft den här veckan, vi är nästan klara med veden, så tidiga har vi aldrig varit! Bådar gott inför alla andra vårprojekt vi har planerat för!
 
År 2011 låg också påsken ganska sent. Så här hade vi det däruppe då; tror att det i år är mindre snö, men tvivlar på att vi har sån tur att vi får äta påskmaten ute. Men man vet aldrig!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0