Hjälpsamma gäster

I går vid lunch var det meningen att jag skulle hämta Kim vid tåget i stan, men SJ ville annorlunda. Ett rälsbrott som höll på att repareras gjorde att det först sas att de skulle få sitta och vänta på att det skulle lagas. Efter ett litet tag hade beslutet ändrats till att de skulle få kliva av i Hudik och åka buss därifrån. Ok, tyckte jag, kunde lika bra åka dit som in till stan och hämta henne. Men nytt beslut kom, fullkomligt idiottokigt, tåget skulle ledas om från Gävle, över Bollnäs, Ljusdal till Ånge och sedan Sundsvall. Resan tog 2,5 timma längre, och hon var framme senare än om hon tagit ett två timmar senare tåg.... Rälsbrottet hade snabbt lagats.....
 
På kvällen kom Markus också och vi åt och drack gott - de hade med sig löjrom och champagne! Födelsedagspresent till kära maken.
 
I dag har det hunnits med mycket, på förmiddan var vi ute skogen och plockade en hel del svamp, så härligt att komma ut och att det höll upp efter två dagars regnande. Efter lunch gjorde Kim och Markus årets goda gärning; de plockade ner det fallfärdiga taket över balkongen och ävenså själva balkongräcket, lika fallfärdigt det.
 
 
Nu ska vi försöka komma fram till om vi ska ha balkong däruppe i fortsättningen och om den i så fall ska ha tak....
 
Roligt är att de blir kvar här nån dag till, Markus ska hämta sin nya bil här i stan på tisdag och då åker de hem. Men tills dess får vi rå om dem!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0