Fredagsparty och lördagsmys

Det fattas tid för mig! Ligger efter med allt, åtminstone allt här hemma. Men det är bara att blunda och låtsas som det inte finns....
 
Har haft ett roligt, mysigt och härligt dygn i storstan. Blev väl ompysslade och utfodrade hos Vickie med massa god mat och dryck. Kim och Markus var ju också inbjudna och allt var bara så bra som tänkas kan.
 
 
Och så blev det ett besök hos det nya lilla barnbarnet Freja. Väldigt lägligt sov Ebba middag när vi kom och Freja var vaken en stund så vi fick bekanta oss lite.
 
När Ebba vaknade och upptäckte att vi var där blev det full fart, såklart. När Freja sedan fått mat och var lite mer vaken passade Ebba på att visa Freja hennes present.
 
 
Det dröjer inte länge innan de här små tjejerna har jätteroligt tillsammans!
 
Nä, nu är det hög tid att börja packa. I morgon åker vi upp till Östersund, båda två trevligt nog. Betyder dela hotellrum, slippa vara ensam, ha nån att prata med, hålla om när det är sovdags. Väldigt nice!
 
Mindre trevligt att det varma vädret vi varit bortskämda med så länge nu inte verkar vilja hänga kvar i Jämtland. Enligt SMHI ska det vara +3 grader som mest i Åre när jag ska dit på tisdag. Huvva!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0