Avklarat

I går kväll kom vi åter efter utflykten till storstan. Trötta och nöjda med att komma hem helskinnade. Råkade ut för ett rejälare skyfall på vägen, men lyckades köra ifrån resten av ovädersområdet. Det hann ikapp oss i natt.... blixt och dunder tillräckligt för att knäcka de nya telefonerna som inköptes för att ersätta de som det förra åskvädret knäckte.... samt att det varit tillräckligt intensivt för att jordfelsbrytaren löste ut och flera proppar gick, men ingen mer apparatur än telefonerna sönderslagna!
 
Festen på torsdagkvällen gick bra, både klänning, skor och jag skötte oss enligt regelboken. Regnet höll sig borta så vi kunde mingla och äta i deras utegård. Vilken lyx att ha en egen utegård mitt i centrala Stockholm! Med liten gräsmatta och allt!
 
Riggad:
 
Bodde på väldigt bekvämt avstånd intill Centralen, två stationer till och från festen och workshopen dagen efter.
 
Fredagkvällen hos Kim samt Vickie som kom efter jobbet. God mat och MYCKET prat! Underbart!
 
På lördagen på vägen hem stopp i Märsta och fick njuta av Ebba några timmar.
 
Ska bli intressant att se hur september utvecklar sig. Sommaren har ju faktiskt hängt i hela augusti, vilket ju inte är alldeles vanligt. Idag när vi har den 1 september verkar hösten ha infunnit sig, efter ovädret i natt har vi inte haft mer än 12 grader som mest, och en absolut höstkänsla i luften. Det som oroar mig är att jag i ett par veckor redan sett och hört Kanadagäss som samlat sig och kacklat inför sin resa söderut. Tycker att det känns väldigt tidigt, de sista brukar man se lämna så sent som i slutet på oktober. Undrar vad vi har för höst framför oss? Min uppfattning är ju att fåglarna vet väldigt väl vilket väder som är på gång. På våren ser vi ju de första Sädesärlorna så fort det finns några bara gräsytor och man undrar hur de ska kunna överleva. Men vips, så är snön borta och de har bordet dukat! De vet. Och det oroar mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0