Underbar dag!

Åter en sån där härligt vacker och skön höstdag! Den här hösten har ju bjudit på ovanligt många sådana. Den här fina dagen kom dessutom lite oförberedd eftersom jag inte haft nån koll på väderprognoserna. Senaste titten där var i torsdags och man lägger inte så mycket av deras säganden på minnet.
 
Dagen igår var lite halvmulen så det passade väldigt bra att lägga lite muskler på att putsa kvarvarande otvättade fönster (känns i armarna). Är ju inte optimalt att putsa när solen ligger på... oerhört skönt att det äntligen är klart!

Tillbaka till dagen idag så var ju min plan att om vädret tillät tvätta sommarmattorna. Var ju liksom sista chansen till det eftersom vi inte är hemma nästkommande tre helger och sen är det ganska säker att det är försent att stå ute och skrubba.
 
Så det var ju lite av en vinstlott att få detta soliga ljumma väder och faktiskt kunna tycka att det var riktigt trevligt att stå där i solen och nöta på med rotborsten. Och så luktar det ju så gott med såpan!
 
 
 
Snett framför mig där jag stod och skrubbade står vårt gårdsträd, en lönn. De senaste dagarna har de översta grentopparna blivit kala men det är fortfarande ovanligt mycket blad kvar på den. När solen idag sken så härligt så riktigt lyste trädet. I år har det inte varit så mycket röda färger i den som det kan vara vissa år, kanske beror det på antalet frostnätter, ej heller om det blir mer rött än gult i så fall, men den var väldigt vacker i sin orangegula skrud!
 
 
 
Min lilla ros sjunger på sista höstversen, men den är seg. Man ser att frosten som varit har tagit på den men den härdar ändå ut!
 
 

På eftermiddagen blev det nästa now-or-never-project; hämta hem resten av kommande års behov av trattisar! Definitivt ett rent nöje! I det här vädret, och att bara behöva gå max 100 meter från dörren och hitta allt man behöver...bättre kan det inte bli!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0