Roligt jobb!!!!

Idag har vi äntligen fått tid att lägga lite energi i det nya rummet i "sovhuset". Där ska ju bli två nya rum, men vi gör klart ett i taget.
 
Sommaren var ju så solig och fin och det blev därför inte alls gjort så mycket där inne som vi trott att vi skulle. Såklart är det ju positivt!
 
Men det har kliat i fingrarna!
 
Taket där inne är jättefult. Gipsskivor som fått sina törnar och smällar. En rolig taklösning är det där ändå. Inte ett platt tak, utan ett V-tak - fast V:et åt andra hållet, alltså byggt efter takstolarna och ordentlig högt uppe i det omvända V:et.
 
I stället för att måla om taket har vi idag satt upp fiberduk. En gammal hässjestör tagen hemifrån fick vara "hållare" uppe i nocken och så har vi köpt rejäl tross som håller fast duken där taket går över i vägg. Trossen hålls uppe av hållare vi klippt ut och böjt till av en gammal kopparplåt från det gamla kök hemma. Vi är snudd på tårögda över resultatet! Om man nu får trotsa Jante och säga att "det där gjorde vi jävligt bra"!!!??
 
 
Nu skulle vi bara velat haft fler dagar genast att färdigställa rummet, men det får vänta några veckor tills vi har en efterlängtad semestervecka att se fram mot! Men det blir så fiiiiint!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0