Mycket hit och dit är det!

Kom hem söndag kväll efter helgen i storstan. Kryssen var sådär, resten var kanon. En alldeles väldigt nice lördagkväll med Vickie, några väldigt mysiga söndagstimmar med stora och lilla barnbarnet.

Och oj, vad hon hade vuxit, lilla Freja! Och fortfarande väldigt lik sin far!

Ebba fördelade sina gracer väldigt lika mellan mig och Fabbe, ville växelvis sitta i ena knät och sedan det andra, fram och tillbaka.

 
 
Väl hemma gällde det att försöka koncentrera sig på vad som skulle packas ihop både jobbmässigt och i övrigt, skvätta på blommorna lite vatten och hoppas att man inte glömde nåt viktigt.

Så i kväll sitter jag i stugan igen, väldigt trevligt ställe förvisso, men det känns som jag varit hemma VÄLDIGT lite den här hösten. Ska dessutom stanna här både den här veckan och nästa, får sällskap av kära maken i slutet på veckan och nästa vecka är det SEMESTER! Ska bli så himla skönt, släppa jobbet, bara göra roliga saker på dagarna, äta god mat, basta och må så himla bra!

Kallt som rackarna var det när jag kom hit, 10,5 grader inomhus och nån minus ute. Eldat och vridit på element, men när det är så utkylt tar det tid innan väggar, skåp och möbler når upp till normal rumstemperatur och slutar vara kylelement. Är väl lite frusen också eftersom det är en "svältdag". Kör inte 5:2, utan 6:1, när det passar jobbmässigt. En effekt som det för med sig är ju att man måste springa på toa väldigt ofta och det är ju inte det lättaste när man jobbar som jag gör med en hel del bilåkande och spring ut och in i butiker. Så det får bli en dag när det mest är jobb hemifrån skrivbordet. Men det funkar. Sakta men säkert, enligt principen två steg fram och ett tillbaka. Nöjd så. Fast risken är nog väldigt stor att jag får börja om från början efter semestern....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0